Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Βιβλίο "Ανεξήγητα Φαινόμενα" + Προσφορά!

Τον Ιούνιο του 2009 κυκλοφόρησε σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και της Κύπρου το βιβλίο-μελέτη Ανεξήγητα Φαινόμενα από τις εκδόσεις Αρχέτυπο (Μεταεκδοτική). Πρόκειται για ένα συλλογικό έργο, με τη συμμετοχή αρκετών Ελλήνων συγγραφέων-μελετητών, ενώ σημαντικό μέρος του βιβλίου (11 από τα 20 κεφάλαια) είναι έρευνες του Νικόλαου Κουμαρτζή.
Το Ανεξήγητα Φαινομένα χαρακτηρίζεται από έντονη διάθεση επιστημονικής προσέγγισης, κάτι που σπανίζει στα ελληνικά εκδοτικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια. Το τελικό αποτέλεσμα θυμίζει επιστημονικό σύγγραμμα (τόσο αισθητικά, όσο και βιβλιογραφικά στα περισσότερα κεφάλαια του), η ελεύθερη όμως γραφή του και οι περιγραφές παραφυσικών εμπειριών που περιέχει το κάνουν προσιτό στον μέσο Έλληνα αναγνώστη που ενδιαφέρεται για τέτοιου είδους φαινομένα.
Με λίγα λόγια, το Ανεξήγητα Φαινομένα αποτελεί ένα must-read σύγγραμμα για τους αναγνώστες και φίλους του Ψ Blog και ως τέτοιο προτίνεται από την συντακτική του ομάδα και τον Νικόλαο Κουμαρτζή.

γράφει η
συντακτική ομάδα του Ψ Blog



Προσφορά του Ψ Blog!


Το Ψ Blog σε συνεννόηση με τον Νικόλαο Κουμαρτζή προσφέρει ένα αντίτυπο του "Ανεξήγητα Φαινομένα" στους αναγνώστες της ιστοσελίδας. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στην κλήρωση α) μέσω email στο psi-blog[at]hotmail.com (όπου [at] κάντε αντικατάσταση με @) ή β) μέσω comment (σχόλιο) στο παρόν post του Ψ Blog έως 15 Σεπτεμβρίου.
Η κλήρωση θα γίνει παρουσία των Γεώργιου Ιωαννίδη και Νικόλαου Κουμαρτζή στις 17 Σεπτεμβρίου 2009, την ημέρα γενεθλίων του τελευταίου που με την ευκαιρία παραχωρεί ως δώρο το βιβλίο στους αναγνώστες του Ψ Blog. Το αντίτυπο θα είναι υπογεγραμμένο από τους δύο προαναφερθέντες, από τον Γ. Ιωαννίδη ως συντονιστή και από τον Ν. Κουμαρτζή ως βασικό συνεργάτη της έκδοσης.
Οι δηλώσεις συμμετοχής διαρκούν από τις 28 Αυγούστου (Παρασκευή) έως τις 15 Σεπτεμβρίου (Τρίτη) του 2009.

γράφει η
συντακτική ομάδα του Ψ Blog




Λοιπές Πληροφορίες

Οπισθόφυλλο Βιβλίου
Γύρω μας, καθημερινά, συμβαίνουν φαινόμενα που αψηφούν τους γνωστούς φυσικούς νόμους, γεγονότα ανεξήγητα που σκιαγραφούν ένα διαφορετικό σύμπαν πιθανοτήτων! Και τα περισσότερα από αυτά, έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο και τις άγνωστες, αχρησιμοποίητες δυνάμεις του.
Στο βιβλίο αυτό, τη νεώτερη και πιο έγκυρη έκδοση για τα ανεξήγητα φαινόμενα αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα, θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις νέες επιστημονικές εξελίξεις, τις τελευταίες παραψυχολογικές έρευνες, μαζί και αληθινές εμπειρίες για όλα τα μεγάλα παραφυσικά συμβάντα, ακόμη και για εκείνα που ποτέ νωρίτερα κανείς δεν είχε γράψει γι’ αυτά: Το Σύνδρομο της Σύνθλιψης, το φαινόμενο Sliders, τους Ανθρώπους Σκιά κ.α.
Διαβάστε λοιπόν στα Ανεξήγητα Φαινόμενα:
Τηλεπάθεια, ψυχοκίνηση, πρόγνωση, ύπνωση, déjà vu, επιθανάτιες εμπειρίες, ψυχομετρία, υπνωτισμός, έκτη αίσθηση, τηλεκίνηση, συγχρονικότητα και πολλά άλλα…

Συλλογικό Έργο
Σελίδες: 288
Διάσταση: 15Χ23 εκ.
Κυκλοφορία: ΙΟΥΝΙΟΣ 2009
Τιμή: 16.30 €
ISBN: 978-960-421-151-7

Σελίδα Εκδοτικού Οίκου

2 σχόλια:

Λιλίκα είπε...

Πολύ ενδιαφέρον!!!
Το βιβλίο και το blog...

Κρίμα που δεν πρόλαβα την ημερομηνία για την κλήρωση:-(

Νικόλαος Κουμαρτζής είπε...

Καλησπέρα Λιλίκα,

σύντομα θα γίνει νέος διαγωνισμός με προσφορά ενός ακόμα αντιτύπου, αυτή τη φορά μετά από ευγενική προσφορά του γνωστού συγγραφέα και συντονιστή του έργου Γιώργου Ιωαννίδη.
Θα ανακοινωθεί σύντομα.

Με εκτίμηση,
Νικόλαος Κουμαρτζής.

Δημοσίευση σχολίου